A gyönyörű szemek titka – a CibaVision* FreshLook színes kontaktlencse család

Szeretné megváltoztatni a szeme színét? Szeretne megdöbbenést kelteni a szemével?
A gyönyörű szemek titka a FreshLook.

Freshlook_szines_kontaktlencse_logo

A Ciba Vision Fresh Look színes kontaktlencse családjában mind sötét, mind világos szemhez talál lencséket. Akkor is, ha látása tökéletes, de akkor is, ha korrekciót igényel.

Többféle lehetőség is kínálkozik**:
Ragyogáshoz: FreshLook Radiance
Szemszínváltoztatáshoz: FreshLook Colors és FreshLook ColorBlends
Szemszínkiemeléshez: FreshLook Dimensions

Próbálja ki a FreshLook Radiance lencséket, melyek a szemszín megváltoztatása nélkül gyöngyházfényű csillogást és csábító tekintetet adnak szemeinek. A gyöngyházfényű csillagminta csillogást kölcsönöz, a sötét külső gyűrű nagyítja a szemeket, miközben a természetes szemszín áttűnik a lencsén. Kapható Autumn, Eden, Moonlight és Sunrise színekben.

freshlook_radiance_kontaktlencse_szinvalasztek_2

A FreshLook ColorBlends egyedülálló 3-az-1-ben technológiájának köszönhetően 3 szín kombinációjával hozza létre a gyönyörű szem finom, természetes árnyalatát. Kapható Blue, True Sapphire, Turquoise, Amethyst, Gray, Honey, Pure Hazel, Brown és Green színekben.

FreshLook_ColourBlends_kontaktlencse_szinvalasztek_2

A FreshLook Colors-t a drámaibb hatású és izgatóbb kinézet érdekében alkották meg. Kapható Blue, Green, Misty Gray, Hazel, Sapphire Blue és  Violet színben.

FreshLook_Colors_kontaktlencse_szinvalasztek

Keltse életre a szemét  FreshLook Dimensions-el Ezek a lencsék csodálatos természetes színeivel még élénkebbé varázsolják a világos szemet. A szemszínkiemelő lencsék a és a ColorBlends 3 az 1-ben technológiájának ötvözete. A sötét csillagformájú gyűrű nagyítja a szemeket, az áttűnő színezés mélységet kölcsönöz a szemnek, a színezés egyenetlen széle pedig átmenetet képez a saját szemszínnel. Kapható Pacific Blue, Sea Green, Caribbean Aqua színekben.

freshlook-dimensions_szinvalasztek

FONTOS TUDNI: Számítson rá, hogy szemvizsgálatra és kontaktlencse illesztésre valamint betanításra egy optikában akkor is szükség van, ha a szeme nem igényel dioptriás lencsét, mert fontos, hogy a kontaktlencse megfelelően illeszkedjen majd a szemére és ne legyen kényelmetlen.
Illetve a kontaktlencse helyes kezelését is meg kell tanulni, hiszen ezekre a lencsékre (akár dioptriásak, akár nem) is ugyanúgy vonatkoznak a kontaktlencse kezelés általános szabályai.

Gyakori kérdések a FreshLook színes kontaktlencsékkel kapcsolatban

1. Viselhetek színes kontaktlencsét akkor is, ha nincs szükségem szemüvegre?

Igen, a FreshLook lencsék ideális divat-kiegészítők. A FreshLook lencsék dioptriás és dioptria nélküli változatban is kaphatóak.

2. Hogyan válasszam ki a számomra legmegfelelőbb színt?

A színválasztás a természetes szem-, haj- és bőrszínen múlik, továbbá azon, hogy milyen hatást szeretne elérni.

3. Kényelmesek a FreshLook lencsék?

Igen, a vékony szélkiképzés segít elfelejteni, hogy kontaktlencsét visel.

4. Mennyire lesz természetes a kinézetem?

Amennyiben a természetes hatás elérése a cél, többféle FreshLook lencse áll rendelkezésére, többek közt a ColorBlends és a Radiance lencsék is. A FreshLook lencsék gyönyörűvé varázsolják a szemszínét függetlenül attól, hogy szüksége van e látáskorrekcióra vagy sem.

5. Könnyű betenni és kivenni a lencséket? Hogyan kell ápolni ezeket?

Az optikus szakemberek mindent megtanítanak Önnek a lencsékkel és azok használatával kapcsolatban, így rövid időn belül pillanatok alatt sikerül majd betenni és kivenni a lencséket.

6. Viselhetek sminket és használhatok sminklemosót kontaktlencse viselése közben?

Igen, de igyekezzen elkerülni, hogy smink vagy sminklemosó kerüljön közvetlen a lencsére.

* 2013-ban a Ciba Vision és az Alcon egyesültek, így ezeken a termékeken azóta Alcon felirat szerepel mint gyártó.
** 2015 végétől az Alcon nem minden színes kontaktlencséjét forgalmazza Magyarországon, erről bővebb információt a kiválasztott optikában kaphatnak.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray