A CARRERA BEMUTATTA AZ ÚJ 2019 TAVASZ/NYÁRI KOLLEKCIÓJÁT

A CARRERA BEMUTATTA AZ ÚJ 2019 TAVASZ/NYÁRI KOLLEKCIÓJÁT A 2019-ES MIDO KIÁLLÍTÁSON
Carrera logo
A Carrera bemutatta a 2019 tavasz/nyári kollekcióját a MIDO kiállításon, a világ legnagyobb és leghíresebb optikai kiállításán, amelyet február 23-25-én tartottak Milanóban. A vásárlók a Safilo standján találkozhattak a Carrera szemüvegekkel, a‘high-tech’ helyen ahol a digitális technika összeolvadt a valós világgal.
#driveyourstory
RAGASZKODÓ, MERÉSZ, KIEMELKEDŐ ÉS MAGABIZTOS
Nyomd a gázt és gyorsíts! Tedd próbára magad minden akadállyal szemben, légy elég bátor és erős ahhoz , hogy te magad irányítsd és írd a saját történetedet.
Carrera
Az új 2019 tavasz/nyári kollekcióval a Carrera bemutatja a teljesen új márkakínálatát, amely a márka értékeire világít rá és fókuszál a minőségi megkülönböztetésre, kombinálva a legikonikusabb és felismerhető márka jegyekkel , valamint a kortárs és egyedi tervezési nyelvvel.
Carrera szemüvegkeretCarrera F1
CARRERA:
#DRIVEYOURSTORY ATTITUDE
Egy Forma-1 -es Alfa Romeo versenyszimulátort állítottak fel a Safilo standján, a Carrerának dedikált sarokban, amely kiemelt partnere az Alfa Romeo F1 -es csapatnak 2018 óta. Tatiana Calderon kolumbiai származású versenypilóta és az Alfa Romeo F1-es csapat hivatalos tesztpilótája 23-án szombaton a kormány mögé ült, hogy megmutassa a rajongóknak a versenyzőitechnikát , és lehetőséget biztosított , hogy megízleljék a Formula 1 világát.

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray